“Niets is onmogelijk in samenwerken met De Roeve. De term ‘I’m possible’ spreekt voor zich”

Hanne Carmans, Epic Events

De voordelen van hybride beurzen, congressen en events?

XPO.world gelooft in hybride beurzen en congressen. Gebruik de unieke voordelen van zowel LIVE als VIRTUAL , waardoor het resultaat sterker is dan de som van de delen.

Virtuele beurzen, congressen, showroom en events bieden de bezoeker de mogelijkheid om door middel van beschikbare data en (filter)functies snel en effectief met de gewenste personen en bedrijven in contact te komen, om informatie op te vragen, zich te informeren over de producten en diensten en om afspraken te plannen. Dit is een ideale voorbereiding om de fysieke beurs, congres of event efficiënt en doelgericht te bezoeken en een besparing van tijd die anders verloren zou zijn gegaan aan onnodige gesprekken.

Maar ook

  • Onbeperkt bereik, vanuit de hele wereld snel en eenvoudig met elkaar in contact komen zonder fysiek aanwezig te zijn.
  • Kosten- en tijdbesparing, een beperkte inspanning voor deelname en bezoek aan een beurs, congres of event.
  • Milieuvriendelijk: eliminatie van reactiviteiten en logistieke transporten verminderen de CO2- belasting van het milieu aanzienlijk.
  • Informatie en presentaties staan 24/7 beschikbaar, vrijheid om in later stadium alsnog gemiste informatie en presentaties te bekijken vanwege tijdsoverlappingen, afspraken of tijdsverschil.

Het LIVE ontmoeten, het persoonlijk contact op fysieke beurzen, congressen en events wordt door bezoekers en deelnemers nog steeds als een zeer groot voordeel gezien ten opzichte van elkaar VIRTUAL ontmoeten. Het feit dat u LIVE alle vijf de zintuigen kunt prikkelen is van grote toegevoegde waarde. Een LIVE beurs, congres of event geeft altijd een directe terugkoppeling. Directe klantenreacties en face-to-face interacties tussen deelnemers en bezoekers,  
LIVE ontmoeten, zakendoen, elkaar gunnen…het zal altijd blijven bestaan. Maar de unieke mogelijkheden van VIRTUAL maken het LIVE ontmoeten, zakendoen en het elkaar gunnen wel veel efficiënter. Uiteindelijk gaat het om het leggen van waardevolle contacten en het genereren van leads en opdrachten.

In deze onzekere tijden, veroorzaakt door het Covid 19 virus, beperkt u het risico als u uw deelnemers en bezoekers met een virtuele beurs een goed alternatief kan bieden voor uw LIVE beurs, congres of event als deze onverhoopt niet kan doorgaan. Hiermee behoudt u het contact met uw deelnemers en kunt u, door de inzet van een virtuele editie, ook deelnemers genereren voor uw fysieke beurs, congres of event.

Hebben wij u overtuigd van een hybride versie van uw beurs, congres of event?

Graag informeren wij u verder in detail tijdens een kennismakingsgesprek.
Wij komen graag naar u toe en natuurlijk bent u ook van harte welkom op ons kantoor in Lokeren (België) of Waddinxveen (Nederland).

De koffie of thee staat voor u klaar!