“Doen wat we beloven en plezier hebben in je werk! “

Dirk van Bouchout, XPO.world

Wie is XPO.world?

XPO.world bestaat uit enthousiaste vakidioten die elke dag bezig zijn om het verschil te maken voor hun opdrachtgevers, partners en (toe)leveranciers. Passie voor het vak, elkaar uitdagen, innoveren en altijd het beste resultaat willen neerzetten is wat ons bindt in XPO.world.

Ervaring van de senioren en frisse nieuwe ideeën van jong talent zorgt voor een inspirerende samenstelling, waarin altijd met een kritische blik wordt gekeken naar het beoogde eindresultaat.

Om telkens weer tot het uiterste te gaan, is plezier in het werk de beste motivator.
Plezier staat bij ons centraal en is noodzakelijk in onze wereld met harde deadlines, last minute wijzigingen en de vaak korte periode om projecten te realiseren.

Wij zijn Dirk, Kristof, Koen en Maurice. En samen met onze andere collega’s, partners en leveranciers maken wij met passie en service het verschil.

En doen we vooral wat we beloven!

De Roeve groep?

XPO.world is onderdeel van De Roeve groep, die in 1991 opgericht is door Koen  De Roeve.

Deze groep (De Roeve Industries) biedt innovatieve totaaloplossingen in productie- en automatisering (automation, industrial IT, electrical installations & mechanical). Daarnaast schuilen ook Perdum, Agesia, De Roeve XPO en XPO.world onder deze koepel. Een financieel stabiele groep, waarvan de kracht schuilt in de complementariteit van de  specialisaties: samen vormen we één autonoom kenniscentrum waarvan het resultaat sterker is dan de som van de delen.

Onze mindset bij De Roeve groep?

‘FULFILLMENT’ is waar het bij ons allemaal om draait. We willen ervoor zorgen dat onze klanten voldoening halen uit onze diensten en dat onze medewerkers voldoening halen uit hun job.

‘ACT’ is de mindset waarmee we onze oplossingen uitdenken en uitvoeren. We creëren een aangename, open werkplek boordevol energie, motivatie en dynamiek waar onze diverse specialisaties elkaar aanvullen én versterken.

De Roeve groep wil een oase van inspirerende medewerkers creëren die de economische continuïteit van klanten verstevigt. We beogen een werkomgeving waarin onze mensen zich kunnen ontplooien, autonoom kunnen werken, elkaar inspireren en maximale kansen krijgen. Zo staan we samen sterk om hoogstaande, innovatieve én effectieve oplossingen te bieden.

Werken bij XPO.world?

Heeft u altijd al gedroomd om te werken in een dynamische creatieve wereld?
Bent u op zoek naar een uitdagende job in een boeiende werkomgeving boordevol kansen?
Kunt u goed functioneren onder druk, werken met deadlines en waar iedere dag weer nieuwe uitdagingen heeft?

Beschikt u over de kwaliteiten om deze vragen positief te beantwoorden, dan nodigen wij u uit om te solliciteren en komen wij graag met u in contact.

Stuur ons een e-mail met uw CV naar Maurice De Winter (maurice.de.winter@XPO.world).

Op welke manier draagt XPO.world bij aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen?

XPO.world vindt het belangrijk om bij te dragen aan de maatschappij door in al onze activiteiten en processen respect te hebben voor het klimaat en de mens. Onze bedrijfsvoering vraagt betrokkenheid van alle medewerkers om duurzaam te handelen in elk stadium van het proces.

Onder ons label Eventbacking, waarbij wij organisatoren faciliteren bij de realisatie van hun fysieke beurs, congres of event engageren wij ons voor het volgende:

  • Al onze modulaire stands zijn duurzaam
  • Hergebruik van materialen
  • In huur leveren van producten
  • Gebruik van ledverlichting
  • Aanbieden van gerecycleerd meubilair
  • Aanbieden van gerecycleerd tapijt
  • Recycling van afval

Onze virtuele omgevingen met online 3D venues, virtuele bedrijfs- en productprestaties en seminars , die wij aanbieden met ons label i-XPO, verminderen de CO2- belasting van het milieu aanzienlijk door de eliminatie van reactiviteiten en logistieke transporten.